Zomerworkshops 2020

Workshop tekenen en schilderen, de Hes Oosterbeek

Hou je van rust en inspiratie? Samen met Ingrid van Aert, http://www.hardopkijken.nl heb ik een mooi programma voor een driedaagse workshop samengesteld. In de prachtige groene en inspirerende omgeving van Oosterbeek, in de voetsporen van kunstenaars van weleer, nemen wij je mee het landschap in. Je leert anders  kijken en je ontwikkelt nieuwe eigen mogelijkheden. Voor beginners en gevorderden, iedereen kan meedoen. Wij sluiten aan op jouw niveau. Uiteraard werken we geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Met de opbouw van onze lessen heb je na drie workshopdagen een waardevolle aanzet ontwikkelt waarmee je zelf verder kunt.
Ieder dagdeel krijg je een andere les. Alles draait om het landschap. We gaan tekenen en schilderen op verschillende manieren en we gaan aan de slag met beelden in de natuur. De werken die ontstaan komen aan het eind van de week samen in een kleine interne pop-up tentoonstelling.

workshop A: 27-29-31 juli (ma-woe-vrijdag)

workshop B: 3-5-7 augustus.(ma-woe-vrijdag)

We starten elke dag om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur.

Kosten 3 dagen : € 265,-  inclusief professioneel basismateriaal, koffie, thee en elke dag een zomerse lunch.

Locatie: De Hes, gebouw H29, Klingelbeekseweg 6860AB Oosterbeek.

Opgave via:
margreetheinen@gmail.com of 0640483883
dan krijg je vervolgens de betalingsvoorwaarden toegestuurd.

Zomerworkshop schilderen en druktechnieken

In de zomer van 2020 geven Elsbeth Zimmermann (graficus) en ik al meer dan tien jaar twee workshops die elk drie dagen duren. 

workshop A: 10-12-14 augustus

workshop B: 17-19-21 augustus. 

We starten elke dag om 9.30 uur en eindigen om 15.00 uur.

Kosten 3 dagen : € 220,-  inclusief basismateriaal, koffie, thee en zomerse lunch.

De 12e editie van de Zomerworkshop begint bij de Stadsblokkenwerf aan de zuidkant van de Rijn in Arnhem. Daar kun je schetsen en foto’s maken van deze historische, ruige plek met uitzicht op de uiterwaarden en de skyline van de stad. Met deze inspiratiebronnen ga je daarna in de ateliers van de KWA in Schaarsbergen aan de slag met verf en verschillende drukmaterialen. Uiteraard werken we geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lokatie dag 1: Werfpaviljoen, Stadsblokkenweg 51, 6841 HG Arnhem       zie: stadsblokkenwerf.nl. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Locatie dag 2 en 3: KWA,Vereniging voor vrijetijdskunstenaars, Kemperbergerweg 813, 6816 RW Arnhem (Schaarsbergen) zie: http://www.kwa-vtk.nl Er is voldoende parkeergelegenheid.

Contante betaling bij aanvang van de workshop. De inschrijving wordt per ommegaande bevestigd.

Opgave via:
margreetheinen@gmail.com  of e.zimmermann@me 

telefonisch: 0640483883 (Margreet) of  0620265649 (Elsbeth)

Onderstaande foto’s zijn van werken die gemaakt zijn in augustus 2017.

Elke dag onderbreken we met een heerlijke zomerse lunch, bij goed weer in de prachtige tuin. We sluiten de 3-daagse workshop af met een uitgebreide werkbespreking en een drankje.