Bedrijven

Samen schilderen is elkaar wezenlijk ontmoeten.

De workshop is een creatieve en speelse teambuildingsactiviteit, als aanvulling op een training of bedrijfsuitje.

Creatief, ontspannend, verbindend, uitdagend,vernieuwend, ontroerend, feestelijk, boven de werkelijkheid uitstijgend, spiritueel. dat zijn de woorden die voorgaande deelnemers uitten als reactie op de workshops die al plaats hebben gevonden. Je kunt tijdens het werken op een prettige, ontspannen manier contact maken met je authentieke, creatieve bron. Een stukje van jezelf laten zien wat de ander nog niet kent en van daaruit contact maken met de ander.

100_0654

De workshop opent nieuwe wegen om met elkaar samen te werken, elkaar in geheel nieuwe situatie te leren kennen.

  • De werkwijze en de locatie worden in overleg bepaald.
  • De workshop is in overleg aan doelen gekoppeld, binnen een duidelijk kader, aangepast aan groepen van verschillende samenstellingen.

Kosten

Aantal personen Prijs per groep Prijs per persoon
tot  10 personen € 330,- € 33,- p.p
20 personen € 600, € 30,- p.p
30 personen € 810,- € 27,- p.p
40 personen € 980,- € 24,50 p.p
50 personen € 1100,- € 22,- p.p
100 personen €1990,- € 19,90 p.p

Prijzen zijn inclusief acrylverf , schildersdoek 50x 50 cm of 50x 60 cm en schetsmateriaal.

  • Exclusief BTW
  • Duur van de workshop is 2,5 uur
  • Aanpassing van materiaal of duur van de workshop is in overleg mogelijk.

Kunst maken voor het bedrijf samen met de werknemers

Het 2 dimensionale kunstwerk als het verbindende element tussen de medewerkers onderling, het product van het bedrijf en de werkruimte.

Samen kunst maken betekent op een andere manier werken aan het behalen van  de sociale,culturele en strategische doelen: Het stimuleert de creatieve ontwikkeling, het versterkt het  saamhorigheidsgevoel en de samenwerking. Door op een authentieke, creatieve manier samen aan iets bezig te zijn leer je elkaar op een andere manier kennen.

Het kader waarbinnen er gewerkt wordt kan in overleg met mij worden bepaalt. Bij de productie van het werkstuk ben ik zoveel mogelijk de stimulerende en regulerende factor. De werknemers worden door mij begeleid bij het ontwikkelen van ideeën  en het zoeken naar creatieve oplossingen. Het resulteert in een uiteindelijk ontwerp dat door de mensen zelf uitgevoerd kan worden met verf op een passende ondergrond. Het kunstwerk is een blijvende herinnering aan een gezamenlijke creatieve prestatie en draagt bij aan een positieve uitstraling van het bedrijf.

Deze bijzondere teambuildingsactiviteit kan eventueel in meerdere sessies op een passende locatie plaatsvinden. De wijze waarop het kunstwerk gemaakt wordt kan aangepast worden aan de grootte van de groep, de beschikbare ruimte en het budget van het bedrijf.

Kosten in overleg.

Contact

Voor informatie kun je mij bellen: 06-40483883

Mijn email-adres is : margreetheinen@gmail.com