Workshops

Creatief, ontspannend, verbindend, uitdagend,vernieuwend, ontroerend, feestelijk, boven de werkelijkheid uitstijgend, spiritueel. Dat zijn de woorden die voorgaande deelnemers uitten als reactie op de workshops die al plaats hebben gevonden. Je kunt tijdens het werken op een prettige, ontspannen manier contact maken met je authentieke, creatieve bron. Een stukje van jezelf laten zien wat de ander nog niet kent en van daaruit contact maken met de ander.

Voor bedrijven

De workshop is in overleg aan doelen gekoppeld, binnen een duidelijk kader, aangepast aan groepen van verschillende samenstellingen. Het opent nieuwe wegen om met elkaar samen te werken, elkaar in geheel nieuwe situatie te leren kennen. De workshop kan bijvoorbeeld een creatieve en speelse teambuildingsactiviteit zijn of gebruikt worden als aanvulling op een training of bedrijfsuitje.

meer over bedrijfworkshops »

Voor particulieren

Naar aanleiding van een thema dat van toepassing is op de groep ga je aan de slag. zonder het gezamenlijke proces uit het oog te verliezen geef ik iedereen zoveel mogelijk persoonlijke  technische en beeldende adviezen.

meer over workshops voor particulieren »

Zomerworkshops

Elk jaar verzorg ik samen met mijn collega Elsbeth Zimmermann  in augustus 3-daagse workshops. Op maan-, woens- en vrijdag. We starten op bijzondere locaties waar we inspiratie op doen voor ideeën om die de dagen daarop uit te kunnen werken in het KWA gebouw te Schaarsbergen.

meer over de zomerworkshops »