Kunst voor uw bedrijf

Kunst voor uw bedrijf

Ik maak een uniek kunstwerk dat perfect past bij de ruimte, bij het product en de cultuur van het bedrijf. Het is creatief maatwerk.

Gezamenlijk stellen we een kader vast waarbinnen ik met mijn eigen middelen bezig ga met het ontwikkelen en uitvoeren van een toepasselijk kunstwerk. Dat zal zich voornamelijk op het 2-dimensionale vlak afspelen. (b.v. schildersdoek en plaatmateriaal).

Prijsopgave na overleg.

Kunst maken voor het bedrijf samen met werknemers

Schilderen is je laten meeslepen door het beeld wat je zelf tot leven hebt gewekt. Schilderen is in contact komen met je passie, je onzekerheden, je lang vergeten dromen en je grenzen. Samen schilderen is elkaar wezenlijk ontmoeten.

Het kunstwerk (2-dimensionaal) wordt het verbindende element tussen de medewerkers onderling, het product van het bedrijf en de werkruimte.

Samen kunst maken betekent op een creatieve manier werken aan het behalen van de sociale, culturele en strategische doelen: Het stimuleert de creatieve ontwikkeling, het versterkt het saamhorigheidsgevoel en de samenwerking. Door op een autenthieke, creatieve manier samen aan iets bezig te zijn leer je elkaar op een andere manier kennen.

Van te voren bepalen we samen het kader. Bij de productie van het werkstuk ben ik de stimulerende en regulerende factor. Gezamenlijk ontwikkelen we idee├źn door te praten en te schetsen en zoeken we naar creatieve oplossingen. Door verf op doek of direct op de muur aan te brengen krijgt het werk zijn vorm en kleur.

Het kunstwerk is een blijvende herinnering aan een gezamenlijke creatieve prestatie en draagt bij aan een positieve uitstraling van het bedrijf.

Deze bijzondere teambuildingsactiviteit kan eventueel in meerdere sessies op een passende locatie plaatsvinden .

De wijze waarop het kunstwerk gemaakt wordt kan aangepast worden aan de grootte van de groep, de beschikbare ruimte en het budget van het bedrijf.

Prijsopgave na overleg.